Учител преби до смърт ученичка за грешен отговор

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В Китай учител по математика от провинция Съчуан е набил до смърт ученик от начално училище за неправилен отговор на зададени въпроси.

На 10 септември Китай отбеляза Деня на учителя. Десетгодишно момиче дойде в училище с цветя, за да поздрави своите учители, включително учителката по математика.

В урока обаче тя не успя да отговори на два въпроса. Като наказание за неверните отговори учителят постави момичето на колене и започна да дърпа ушите на ученичката и да я бие по главата. Както каза сестрата близначка на момичето, която учи в същия клас, тя не можеше да се изправи по време на наказанието. Ученичката успя да се върне на мястото си само с помощта на съучениците си.

Три часа по-късно учителката се обадила на бабата на детето и поискала да я вземе от училище, тъй като тя изглеждала зле. Когато жената пристигна в училището, видя, че внучката не може да говори и отвори очи. Момичето е откарано в болницата, където е починало.

Според бабата, момичето много се страхувало да посещава часовете на този учител, тъй като той често прибягвал до телесно наказание. /Нюз2

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook