Убиец закла Цеца Вълчицата с нож и я заковал в тоалетната на село

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Убитата жена от Поликраище, която бе намерена закована в тоалетна преди пет години, е била намушкана с нож в гърдите след пиянска свада с приятеля й Емил, научи „Борба“ вчера. Ден след като убийството бе разплетено, излязоха наяве ужасяващи подробности. Цеца била известна с прякора си Вълчицата, тъй като водела скитнически живот.

Тежкото битие я събрало с Емил, с когото имали връзка и много често се напивали заедно в къщата, където той я убил. Във фаталната вечер на един февруарски ден през 2015 г. между двамата избухнал поредният скандал. Мъжът грабнал нож и я намушкал в гърдите. После я завлякъл до портата на имота и я заразял. През нощта ранената жена измръзнала и той решил да я хвърли във външната тоалетна с дрехите и обувките. После заковал постройката. След това Цеца Вълчицата била обявена за общодържавно издирване от роднини.

Как е извършил убийството на своята връстница, Емил си признал още в събота през нощта, след като по-рано същия ден е бил арестуван. След кратък престой в килията той разказал зловещия сценарий с наръгването и с хвърлянето в нужника, който после заковал. Във вторник Окръжният съд остави 54-годишния Емил зад решетките с постоянна мярка за неотклонение.

На човешките кости в тоалетната на стара къща в Поликраище се натъкнал в събота новият собственик, който се завърнал от гурбет в Англия и купил имота от брата на Емил – поп Стефан. Младият собственик веднага алармирал властите за ужасяващата гледка. Екипи от криминалисти направили оглед на костите и съдебният медик открил рана от нож в гърдите.

След това местните разказали, че Цеца Вълчицата по онова време имала връзка с Емил, който живеел в същата тази къща, която му била купена от брата свещеник, за да има подслон. При ареста извършителят на кървавото деяние подхвърлил, че е по-добре да е в затвора, където ще го хранят, защото сега ядял един път на два дни. Трудно си намирал работа в селото и в други околни села, тъй като пиянството му пречело да си изпълнява ангажиментите и хората отказвали да го наемат.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook