ММА бойци убиха младеж в дискотека, защото помогнал на друг

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Италия е шокирана да види смъртоносна битка близо до Рим. 21-годишният Вили Дуарте, младеж, който искаше да посредничи в спор, беше ритан и бит от четирима нападатели, докато не умре. Двама от четиримата извършители са ММА бойци, съобщават италианските медии. 

„Всички ги познаваха. Вече са пребили няколко души. ”

Вили Дуарте (21), от произход Кабо Верде, но роден и израснал в Италия, за първи път е работил като помощник готвач в хотел в събота. Тогава младежът отишъл с приятели в клуб в Колеферо, на около петдесет километра от столицата.

Около три сутринта приятел на Дуарте се замеси в сбиване. Младежът искал да се застъпи, но сам бил нападнат. Той плати за това с живота си.

Четирима мъже го биха и ритаха, докато той легна мъртъв на земята. Той е откаран в болница, но помощта не е била полза. По-късно четиримата заподозрени извършители бяха арестувани. След смъртоносната свада те седели тихо и пиели бира.

Расизъм
Двама от тях, братята Марко (26) и Габриеле (24) Бианки, са активни като ММА бойци, съобщават италианските медии. В този спорт са разрешени множество техники от множество бойни изкуства, включително ритане и удряне. Другите двама заподозрени, Франческо Б. (23) и Марко П. (22), минимизират участието си в битката. Полицейското разследване все още продължава.

В момента четиримата са в ареста. Те са обвинени в непредумишлено убийство. Полицията също разследва дали расизмът е играл роля в смъртта на момчето.

„Всички ги знаеха“
В Артена, откъдето идват братя Бианки, те имат лоша репутация. Братята, които обичат да показват своите тела и татуировки, имат дълга история на битки, нападения, заплахи, трафик на наркотици и прославяне на насилието.

Много хора в Италия са шокирани от смъртоносния инцидент. Когато заподозрените бяха отведени в затвора, десетки хора стояха на улицата, за да ги изобличават. Те са атакувани и в социалните мрежи.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook