Лили Иванова купи нов апартамент за 500 000 лева и разби всички

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

С нов апартамент за почти 500 000 лева се сдоби естрадната прима Лили Иванова, показа проверка в имотния регистър. Певицата е купила на 15 юли просторно жилище от 163 кв.м. в престижния столичен квартал „Изгрев“, а към апартамента са включени и две подземни паркоместа.

Новото жилище на Лили Иванова й е струвало точно 488 957 лева и то без обзавеждането. Интересно е, че певицата е броила цялата сума в брой на купувача, а не е теглила кредит. Жилището е част от новопостроена баровска 6-етажна кооперация в близост до Ловния парк и метростанцията „Жулио Кюри“. Близки до Лили Иванова споделят, че изпълнителката на вечния хит „Ветрове“ е купила апартамента с инвестиционна цел, а не с намерение да го обитава. Лили живее от близо 50 години на най-престижната улица в София – „Оборище“, след като докопа апартамента на Янчо Таков при развода им.

„Покрай коронавирусната епидемия цените на имотите поевтиняха и от това се възползва Лили. Тя има намерение да купи още 2 апартамента на топ локации в София“, твърдят от обкръжението на музикалната легенда. Певицата е собственик на общо 3 жилища в центъра на София.

Лили Иванова обаче няма никакъв сантимент към родния си град Кубрат. Тя е продала маломерната си гарсионера на ул. „Княз Борис I“ няколко дни след покупката на третия си апартамент в София.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook