Запалената от мъжа си жена във Врачанско почина в мъки

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Запалената Татяна Петрова от врачанското село Три Кладенци е починала, съобщи BulNews. Въпреки усилията, положени от медиците в „Пирогов“, жената е издъхнала тази сутрин. Борбата за спасяването на обгорялата е продължила около ден и половина, но изгарянията от 95% са били несъвместими с живота.

45-годишната Татяна бе запалена от мъжа си Николай Петров, който е от ромски произход. Във вторник вечерта той я изчакал да заспи, след което я залял със запалителна течност и я подпалил. Тя направила опит да загаси пламъците, като излязла в двора на къщата им, откъдето писъците ѝ огласили цялото село. Съсед на семейството видял зловещата картина и веднага се обадил в полицията. Татяна била откарана първоначално във врачанската болница. Малко по-късно е транспортирана за лечение в “Пирогов” в много тежко състояние.

Веднага след зверството Николай Петров избягал и се укрил. По следите му тръгнали полицаи, които успели да го арестуват вчера сутринта в пристройка на изоставена къща край село Три кладенци.

Предстои да се извърши съдебна аутопсия на тялото, след което то ще бъде транспортирано в село.

Историята от врачанското село Три кладенци шокира с неописуемата си жестокост. „Често съм чувал да се карат. Той беше казал, че ще я запали, но ние не вярвахме на думите му. Все пак ни е баща”, коментира синът на убитата Милен Татянов пред Нова. Той и двама негови приятели първи чуват писъците на горящата жертва.

„Жената беше в критично състояние. Не знам какво заслужава този човек”, коментира един от очевидците – Марин Георгиев. На помощ се притичват още хора. Часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи. „Аз, каквото съм видял, това не се забравя никога. Това е нещо ужасно”, казва кметът Светлан Симеонов.

Това не е първото посегателство над жената. Преди време нападателят отрязал косата й с нож. После опитал да я удави в язовира. Така прогонил от семейния дом и големия си син.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook