Астрологът Филип Филипов твърди, че България ще остане без електричество

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

 

Филип ФилиповАстрологът Филип Филипов обясни в телевизионен сеанс, че в България има голяма опасност да стане срив във енергоснабдителната, енергопреносната и енергопроизведжадата системи.

Това щяло да се случи, ако българските специалисти не направят необходимите проверки и не укрепят местата, които са по-податливи на влияния. Влиянието пък ще дойде от силна магнитна буря, която ще залее цялата страна, ще спре часовниците и ще обърка комуникациите.

Тъй като Люба Кулезич не го разбра съвсем, той даде пример с магнитни полета и с подобен срив още в зората на електрозахранването в края на 19-ти век.

Тогава се повредила цялата система. електричествоЗаплахата за нас е да останем близо 20 години без ток, заяви тихо Филипов, а може да е искал да каже и 20 дни, но в този момент явно го атакува някаква буря и звукът поизчезна. В абсолютно нагласеното според зрителите интервю, Люба попита Филип какво сочат прогнозите на звездите за българските политици. Човекът се беше подготвил предварително и зачете хороскопите на Борисов, Станишев и Кунева.

Оказа се, че в хороскопа на Борисов преобладават правите ъгли и тези от 180 градуса, а при Станишев и Кунева тези от 60 и 120 градуса. Това било показателно, че Борисов имал по-голям шанс за победа, отколкото опонентите му. Люба Кулезич остана толкова доволна, че обеща пак да покани астролога. Особено когато в предването й се намеси пряко Бойко Борисов по телефона и започна да агитира против АЕЦ „Белене“.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook