Андрей Слабаков: Какъв Радев, аз съм 100 пъти по-добър!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Андрей Слабаков не е фен на Румен Радев и по-скоро заема страната на Бойко Борисов!

В конфликта между премиера и президента евродепутатът Андрей Слабаков подкрепя Борисов. Това стана ясно още по време на пика на пандемията, когато каза, че Радев се държи неадекватно, а правителството си е свършило чудесно работата с мерките срещу Ковид-19.

Андрей Слабаков не харесва президента Радев

„В момента Бойко Борисов е правилният човек за България. Радев няма да го коментирам, само ще кажа, че аз мога да съм 100 пъти по-добър президент от него.“, смята Слабаков, цитиран от сайта Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Евродепутатът Андрей Слабаков се смята за по-добър от президента Румен Радев

По всичко личи, че евродепутатът го устройва сегашното положение и одобрява правителството. Няма как да е другояче, тъй като той бе издигнат от ВМРО, които са в управлението.

Преди 7 години Андрей Слабаков беше основна действаща фигура на протестите срещу Борисов. Тогава беше нещо като днешните Бабикян, Хаджигенов и Минеков.

Днес обаче режисьорът получава над 13 000 лв. на месец, с което живее в охолство. Това е двойно на доходите му, които имаше преди да влезе в политиката.

Слабаков е голям критик на всички, които се съмняват в опасността от коронавирус. Именно затова подкрепя така сериозно правителството, чиято позиция открай време е, че това е много тежък и смъртоносен вирус.


Андрей Слабаков за протестите: Аз трябваше да съм премиер сега!

Евродепутатът Андрей Слабаков е на мнение, че протестите трябва да бъдат спрени насила!

 

„Народът се управялва със сила, това е казано отдавна. Прекалено много продължи този цирк, трябва да бъде спрян вече.“, е казал Андрей Слабаков, съобщава Dailystandart.com.

Слабаков иска сила срещу протестите

Евродепутатът винаги е подкрепял протести и имаше репутацията на бунтар. Този път обаче той не застава на страната на народа, а в обратна посока.

Интересно е и отношението му към Бойко Борисов, когото преди време често критикуваше. По време на извънредното положение обаче заяви, че Борисов се държи адекватно, а президентът Радев – не. Освен това Слабаков неведнъж повтори, че българското правителство се е справило отлично относно коронавируса.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков иска сила срещу протестите

„Бойко е прекалено добър. Ако аз бях премиер, досега да съм измел със сила всички от Орлов мост.“, отсича евродепутатът.

Припомняме, че Андрей Слабаков не е засегнат от икономическата криза, тъй като работи в европарламента, където получава по 6800 евро на месец. Жена му Ернестина Шинова дори публично призна по БНТ, че в семейството им няма финансови затруднения, понеже главата му е евродепутат.

Слабаков е открит противник на протестите и от гледна точка на това, че там лесно могат да се заразят много хора с COVID-19, а той и жена му сляпо вярват, че опасността от този вирус е огромна и трябва да се внимава много.


Андрей Слабаков: Трябва да глобяват всеки протестиращ с по 1000 лв.!

Андрей Слабаков не смята, че протестите имат някакъв смисъл, а по-скоро разединяват обществото!

Евродепутатът от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков не подкрепя протестите срещу правителството. Той намира протестиращите за хулигани, които трябва да бъдат глобявани, съобщава Dailystandart.com.

Както е известно, появи се информация, че протестиращите ще бъдат глобявани с по 300 лв. Това е заради масовото неносене на маска при дистанция от по-малко от 2 м.

Андрей Слабаков е открит критик на всички, които не спазват мерките срещу COVID-19. Ето защо той е против протестите, тъй като там човек най-лесно може да се зарази с коронавируса.

„Чета за някакви 300 лв. глоба за протестиращите. Аз мисля, че глобата даже трябва да е по-голяма, от порадъка на 500 или 1000 лв.“, отсича Слабаков, цитиран от Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков няма как да подкрепи протестите

Евродепутатът се отнася изключително сериозно към опасността от вируса. Преди 2 месеца той каза във видео, че тези, които смятат, че бъдещата ваксина срещу COVID-19 ще им навреди, са психично болни.

Дали обаче Слабаков е против протестите само заради заплахата от коронавируса, не е сигурно. Откакто е в европарламента, той прибира над 13 000 лв. заплата и в този ред на мисли статуквото го устройва.

Преди 7 години режисьорът беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов, но днес той смята, че премиерът си е свършил отлично работата по отношение на COVID-19 и го подкрепя.


Андрей Слабаков за протестите: Млади и неуки хора, срамота!

Андрей Слабаков е убеден, че протестите няма да доведат до нищо добро!

Евродепутатът Андрей Слабаков продължава да стои плътно зад правителството и не смята, че е нужна неговата оставка. Това става ясно от негово изказване относно протестите.

„Протестиращите са отрепки на комунизма. Това са млади и неуки хора. Много добре помня какво беше по времето на комунизма. Не даваха да се пуска западна музика, срам!“, е казал Андрей Слабаков пред радио „Фокус“, твърди сайтът Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков осъжда протестиращите

Откакто влезе в европарламента, режисьорът сякаш промени коренно позицията си относно Бойко Борисов. Само преди 7 години той беше едно от лицата на протестите срещу същия този премиер, а днес го чуваме често да се изразява ласкаво за него.

Както вече писахме, Слабаков прибира 6800 евро заплата в Брюксел. Това е двойно на доходите му отпреди да влезе в политиката.

Андрей е от гражданската квота на ВМРО. Той е братовчед на жената на лидера на партията Красимир Каракачанов, както съобщи преди време Svobodnoslovo.eu.

Съпругът на Ернестина Шинова дълго време беше закъсал с парите, което го принуждаваше да участва в риалити предавания, за да успява да поддържа високия стандарт, на който той и Ерна са свикнали. Сега обаче този стандарт вече е двойно по-висок и двамата по всяка вероятност се надяват оставка на правителството да няма.


Евродепутатът Андрей Слабаков: Румен Радев е неадекватен!

Андрей Слабаков продължава да изповядва тезата, че Бойко Борисов е по-добрият управник от Румен Радев!

Кризата от COVID-19 накара Андрей Слабаков да започне да харесва премиера Бойко Борисов. Това става ясно от всяко негово изявление.

Слабаков подкрепя правителството

Режисьорът счита, че българското правителство си е свършило отлично работата в тези тежки времена и затова заслужава похвала.

Ето защо евродепутатът, чиято месечна заплата възлиза на 6800 евро, не може да приеме за нормални критиките, които Румен Радев излива постоянно върху управляващите.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков подкрепя Бойко Борисов, а не Румен Радев

„Бойко Борисов взима точните решения, а президентът се държи неадекватно“, сподели Слабаков в интервю пред Диана Найденова, пише Dailystandart.com.

Режисьорът беше едно от основните лица на протестите през февруари 2013 г. Днес обаче той не взима никакво отношение към сегашните протести. Ясно е, че като част от системата няма как да се появи на протест, но хората очакваха от него поне да изкаже някаква позиция, било то и само във Фейсбук.

Слабаков и жена му Ернестина са големи противници на конспиративните теории, касаещи коронавируса. Най-вероятно заради това подкрепят НОЩ и правителството, които открай време твърдят колко опасен е този вирус.

При положение че смята, че Борисов си е свършил чудесно работата през последните месеци, Слабаков надали е съгласен с искането на оставката му.

Припомняме, че Андрей Слабаков влезе в европарламента като част от гражданската квота на ВМРО и го направи чрез преференциален вот, което значи, че много хора са гласували лично за него и сега очакват от него да ги подкрепи.


Ернестина Шинова: Хората мизерстват, но мен това не ме засяга, защото съм омъжена за евродепутат!

Ернестина Шинова е омъжена за евродепутата Андрей Слабаков и това я кара да бъде спокойна за своето бъдеще!

Актрисата Ернестина Шинова не търпи ударите на последствията от пандемията. Причината е, че е омъжена за евродепутат.

Андрей Слабаков е част от европейския парламент от една година насам и това му дава шанс да живее доста охолно във време на икономическа криза.

Заплатата на режисьора възлиза на над 13 000 лв., а с бонусите набъбва още повече. По този начин той успява да обезпечи по перфектен начин своето семейство.

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова живе охолно във време на криза

Кризата не лови Ернестина Шинова

Ерна обяви в предаването „Денят започва“ с Георги Любенов по БНТ, че не се притеснява за своето оцеляване, защото е жена на евродепутат. Тя сподели това по повод ужасяващата ситуация, в която са попаднали останалите хора на изкуството.

Както е известно, актьори, художници, композитори, музиканти, певци и прочие останаха без никакви доходи заради опасността от COVID-19. За късмет обаче на Шинова, тя има съпруг, който получава тлъста заплата всеки месец.

Безумията според Ерна

Актрисата споделя мнението на мъжа си, че хората, поддържащи конспиративните теории за Бил Гейтс, чипирането, 5G и т.н. са тотално неадекватни. Това за нея е пълен абсурд и се чуди как може да има такива хора в 21 век.


Андрей Слабаков: Който откаже да се ваксинира срещу COVID-19, е психично болен!

Известният режисьор и актьор Андрей Слабаков, който в момента е част от европарламента, се изказа изключително остро срещу критиците на ваксината на Бил Гейтс.

Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Съпругът на звездата от „Откраднат живот“ Ернестина Шинова намира за абсурдна манипулация това, което се случва в интернет и основно във Фейсбук, където ври и кипи от недоволства от бъдещото ваксиниране.

Слабаков дори намира хората, които смятат, че чрез ваксината ще бъдат чипирани, за психично болни. Той ги смята за хора с прекалено високо самочувствие и мнение за себе си, които се имат за много значими, че чак някой да иска да ги управлява с чип.

Андрей Слабаков се включи в жива връзка с Ангел Джамбазки и двамата представители на ВМРО отговориха на някои важни въпроси на зрители. Така се засегна и темата за ваксинирането.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Слабаков потвърди още веднъж, че подкрепя напълно кабинета „Борисов“, тъй като заяви, че в България заболяваемостта от вируса е толкова ниска заради навременните мерки, които се взеха.

Евродепутатът дори посочи пример с Франция, която на 15 март е пуснала свои общински съветници при възрастни хора. Той определи Макрон като престъпник, защото е рискувал толкова много човешки животи.

Режисьорът обясни, че е влязъл в политиката чрез ВМРО, защото с тази партия гледа в една посока. За него „национализъм“ не е мръсна дума, но в никакъв случай не дели хората по раса и етнос.

Слабаков, който беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов през февруари 2013 г., сега изглежда доволен от развитието на страната ни, макар премиерът преди 7 години и сега да е един и същ.

Можете да видите всичко, което Слабаков и Джамбазки споделиха, във видеото!


Андрей Слабаков, който прибира 13 300 лв. на месец: Борисов спаси България, а Радев я посрами!

Андрей Слабаков стои плътно зад всички решения на кабинета „Борисов“ и критикува всеки, който не е съгласен с мнението му!

Истинска метаморфоза е претърпял Андрей Слабаков, след като стана евродепутат. Той е друг човек, дори приятелите му не могат да го познаят.

Дълги години режисьорът критикуваше властта, но когато той самият се сдоби с такава, нещата рязко се обърнаха. Това личи от всяко негово изказване.

Андрей Слабаков хвали ГЕРБ

Синът на легендарния актьор Петър Слабаков не спира да се „слага“ на правителството. Той го направи за пореден път, като похвали Борисов и атакува остро Румен Радев и Мая Манолова, които изглеждат към този момент като единствената реална опозиция на ГЕРБ.

„Румен Радев и Мая Манолова да се гръмнат! Всеки, който критикува кабинета, да се засрами! „Борисов 3“ спаси хората от пандемията, но се намериха завистници, които да критикуват. Добре, че народът оценява какво направи кабинетът „Борисов“. Смятам, че оставка не трябва да има.“, изригна Андрей Слабаков, пише istinskitenovini.bg.

Изказването на Слабаков е по повод искането на оставка от страна на кабинета, след като се появиха скандални доказателства, че Бойко Борисов е оказвал рекет на Васил Божков. Премиерът се закле, че не е искал нито стотинка, но съмнението остава и мнозина смятат, че той трябва да си подаде оставката.

Все пак не са малко и хората, които виждат в Борисов спасителя на България. Наскоро излезе проучване, според което той си е увеличил рейтинга почти двойно и подкрепата към него е нараснала.

Очевидно Андрей Слабаков е точно от последните хора, тъй като не е спрял да хвали правителството в последните месеци, Той отдавна застана зад мерките срещу коронавируса, които взехме у нас.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков защити властта

Избирателите на Слабаков са разочаровани от него

Изказванията му в защита на кабинета „Борисов“ обаче не правят добро впечатление на хората, гласували за него. Както е известно, той стана евродепутат чрез преференциален вот, т.е. хората го избраха директно него. Иначе режисьорът е част от ВМРО.

„Много харесвах Андрей Слабаков, гласувах за него, но тотално ме разочарова. Обърна се на 180%, след като стана евродепутат. Срамота!“, пише огорчен избирател.

Андрей Слабаков защитава Борисов, а преди беше лице на протестите срещу него

Любопитен факт е, че преди 7 години, когато бяха първите протести срещу правителството на Бойко Борисов, състояли се през февруари 2013 г., Андрей Слабаков беше един от протестиращите. Тогава много хора го обвиниха, че протестира, за да се набута в политиката. Той се обиди и на следващите протести повече не се появи.

Слабаков забогатя с над 13 бона на месец

Сега, 7 години по-късно, когато вече е част от политиката, Слабаков защитава ревностно същия човек, срещу когото някога протестираше. Явно с 6800 евро на месец много неща се променят, не само финансовото състояние.

Междувпрочем, финансовото му положение не беше никак цветущо, преди да се захване с политика. Дълги години се издържаше единствено от риалити формати и разчиташе основно на жена си, която работи неуморно в театъра и телевизията.

Сега обаче вече и Слабаков печели добре, при това прекалено добре за българските стандарти и принципите му изглеждат леко видоизменени. Той беше известен като вечния бунтар, а сега целият му имидж отиде на вятъра.

„Жалко, парите го развалиха, както и всички останали. Очаквахме повече от него.“, пишат из Фейсбук.

Източник: zona98.com

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: novinibulgaria@abv.bg

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook